Humánia Pszichológia Blog

Jelentkezz önkéntesnek a Drog Stop Budapest Egyesülethez!

2014. október 12. - humánia

A Drog Stop Budapest Egyesület, amelynek vezetőjével nem rég interjút közöltünk, önkénteseket keres telefonos, illetve online segélyszolgálatának működtetéséhez. Mindenkit szeretettel várnak, akit érdekel, hogy is néz ki a drogprevenció a gyakorlatban, betöltötte a 18. életévét, érettségivel, illetve jó kommunikációs készségekkel rendelkezik. 

A Drog Stop a hazai drogprevenciós segélyszolgálatok egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező szereplője, ahol sok évnyi gyakorlati és szakmai tudás halmozódott fel. Ebből kifolyólag azok, akiket érdekel a téma, rengeteget tanulhatnak az önkénteseknek szóló képzés, illetve a gyakorlat során. Segítő szakmákra készülőknek, pszichológus vagy szociális munkás hallgatóknak különösen ajánljuk. 

Siessetek, az önkéntesek jelentkezését személyesen várják holnap, vagyis 2014 október 13-án a káposztásmegyeri BÁZIS Klubban (1048 Külső-Szilágyi út 14.)!

drogstop.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr746785241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása