Humánia Pszichológia Blog

Az idei KAPSZLI-n közelebb kerülhetünk "társas játékaink" megértéséhez

2017. április 02. - humánia

Sokat írtunk már mi is arról, hogy milyen óriási jelentőséggel bírnak életünkben kapcsolataink. Volt már szó blogunkon az anya-gyerek kapcsolatokról, a párkapcsolatról vagy éppen a saját magunkkal ápolt viszonyunkról. Akármennyire is individualista társadalomban élünk, mégis számtalan területen kapcsolódunk és függünk egymástól. Éppen emiatt örök téma a pszichológián belül a kapcsolatok kérdése, és emiatt örülhetünk, hogy a KAPSZLI Pszichológiai Napok idén ezt a témát járja körül.

kapszli17_1.jpg
Ennek megfelelően az idei rendezvény a „Társas játékaink” címet kapta. A tavalyi évekhez képest, idén is olyan neves előadók kaptak helyet a programban, mint például Bánki György, Buda László, Bagdy Emőke, Kádár Annamária vagy éppen Pál Feri. Rengeteg témát dolgoz fel az esemény, egészen a kutyaterápiától a transztáncon át az önutálat és önszeretet kérdésköréig, de szó lesz például az online párkereső szolgáltatások pszichológiájáról, a krónikus beteségek kapcsolatokra gyakorolt hatásairól, az agyunk érzelmi életéről, vagy a perfekcionizmus csapdáiról.

kapszli17_2.jpg
A konferencia a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológiai Intézetében (cím: 1037. Budapest, Bécsi út 324.) kerül megrendezésre az április 7-9-ei hétvégén. A teltház mindig garantált, ezért érdemes időben érkezni, ha valaki szeretne egy-egy szűkebb létszámú workshopon is résztvenni. A belépés és a programokon való részvétel ingyenes!

kapszli17_3.jpg

A KAPSZLI Facebook oldalának eléréséhez kattinson ide!

A KAPSZLI Pszichológiai Napok Facebook eseményéhez kattintson ide!

A KAPSZLI weboldalához és az idei programhoz kattintson ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr3412384867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása