Humánia Pszichológia Blog

Szerzőink

2014. március 15. - humánia

juhasz_dani_weblap_1.jpg
Juhász Dániel 
pszichológus, klinikai szakpszichológus, a Humánia Blog alapítója és főszerkesztője vagyok. Terápiás munkám során felnőttekkel, gyermekekkel, serdülőkkel, párokkal és családokkal foglalkozom. Emellett Williams Életkészségek Program (WÉK) stresszkezelő tréningeket tartok munkahelyi csoportoknak. Párokkal való munkám során alkalmazom az Érzelem Fókuszú Terápia (EFT) módszerét. Budapesten, a Széll Kálmán tér közelében található Horizont Rendelőben fogadom a hozzám fordulókat. Emellett dolgozom a Szintézis Egészségközpontban is, ahol pszichoszomatikus szemléletben orvosokkal, pszichiáterekkel, pszichoterapeutákkal együttműködve végzek terápiás munkát. A Humánia mellett egyéb médiumok hasábjain is megjelentek írásaim (Dívány.hu, Üzlet & Pszichológia, HR Portál, stb.), illetve vállaltam szerepléseket (Tilos Rádió, RTL Klub, Kossuth Rádió, stb.). Szerepeltem a gyermekek jogairól szóló nemzetközi koprodukcióban készült Finding Humanity c. dokumentumfilmben is.

Web: www.juhaszdaniel-pszichologus.hu
E-mail: juhaszd.pszichologus@gmail.com
Tel.: +36704263001 


kovacstamas1.jpgKovács Tamás
vagyok, gyermekterápiás képzettségű pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt. Pszichológus alapvégzettségemet a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem fejlődés- és gyermekpszichológus szakirányon. Jelenleg magánrendelés keretei között dolgozom Budapest belvárosában, gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt, továbbá az egyik budai Pedagógiai Szakszolgálatban, a nevelési tanácsadás keretében támogatom a hozzám forduló családokat.  Korábban az addiktológia területén dolgoztam pszichológusként, így gyakorlatot szereztem nehéz sorsú serdülők és családjaik életvezetésének segítésében.

Web: www.pszichologus-kovacstamas.hu
E-mail: kovacst.pszichologus@gmail.com
Tel.: +36202680052


kirisits_balint_pszichologus_humania_pszichologia_blog.jpgKirisits Bálint, pszichológus vagyok. Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen pszichológia szakán folytattam, felnőtt klinikai vonalon. Az egyetem után ezt a tudást egészítettem, illetve egészítem ki folyamatosan a gyermekklinikai szakpszichológus képzés keretein belül. Jelenleg a Főváros Pedagógiai Szakszolgálat főállású pszichológusa vagyok, ahol gyerekekkel, serdülőkkel, és szülőkkel rendszeres terápiás munkát, illetve szakértői tevékenységet folytatok.

 

E-mail: balint.kirisits@gmail.com 

jozsa_balazs_pszichologus_csaladterapeuta.jpgJózsa Balázs vagyok, pszichológus, pár- és családterapeuta. Debrecenben születtem, itt szereztem meg pszichológusi, és pszichológia tanári diplomámat. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen folytatom tanulmányaimat  klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus szakon. Dolgoztam gyermekonkológián, felnőtt rehabilitációs osztályon, és középiskolában is. Tanítottam orvostanhallgatókat, leendő pedagógusokat és családtudományi mesterképzésben résztvevőket. Kutatóként korábban a számítógépek pszichés hatásait tanulmányoztam. Később a Bátor Táborban átélt élmények, és a családokkal való munka során szerzett tapasztalataim hatására a gyakorlati praktizálás mellett döntöttem. Jelenleg egy Pedagógiai Szakszolgálatnál dolgozom gyermekekkel, szüleikkel, családjaikkal. Magánrendelésemet a Belvárosi Pszichológia Központban működtetem, de család- és párterápiákat a Családi Szolgálatok Ligája Alapítványban is vállalok. A családterápiát leginkább azért szeretem, mert nem egy emberre, hanem az emberek közötti együttműködésre helyezi a hangsúlyt. Autogén trénerként olykor relaxációval is dolgozom. Ezek mellett egyéni konzultációs munkám során leginkább pszichodinamikus szemléletben gondolkodom.

Web: http://spa759.wixsite.com/jozsabalazs
E-mail: jozsabalazs@yahoo.co.uk
Tel.: +36304412327

nyul_boglarka_2.jpgNyúl Boglárka, pszichológus vagyok. Egyetemi tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakán végeztem klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. Jelenleg az ELTE Pszichológiai Doktori Iskolájában vagyok PhD hallgató, témám a nemi erőszak és a nemi egyenlőtlenségek. Emellett a PPKE-n óraadó oktatóként és a LifeGarden társadalmi felelősségvállalás projektjeiben pszichológusként dolgozom. Magánrendelésemben elsősorban felnőttekkel foglalkozom, gondolkodásmódomat áthatja a humanisztikus és egzisztencialista pszichológia látásmódja.

Web: https://nyboglarka.wordpress.com/
E-mail: nyul.boglarka@gmail.com
Tel.: +36304512349

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr535861653
süti beállítások módosítása