Humánia Pszichológia Blog

Jelentkezési lehetőség felnőtt kötődést mérő kutatásban való részvételre

2014. június 30. - Horváth Julia

Várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnének részt venni egy, a felnőtt kötődést feltérképező széles körű kutatásban. Célunk, hogy különböző mérőeljárások (interjúbeszélgetés, kérdőívek, képtesztek stb.) segítségével minél árnyaltabb képet kapjunk a felnőtt személyek kötődéssel kapcsolatos elképzeléseiről, gondolatairól, véleményeiről, élményeiről. Az egyének egészen különböző nézőpontokkal rendelkeznek. A kutatás során szeretnénk feltárni a személyek egyéni témáit, tapasztalatait. A kutatás a PPKE BTK Kötődésműhelyének keretében készül.

autumn_twins.png

Amennyiben felkeltette érdeklődését, és szívesen részt venne a kutatásban, jelentkezzen a kotodeskutatas@gmail.com címen!

 

Mire számíthat:

Személyes találkozás során beszélgetés formájában kívánjuk feltárni a kötődéssel kapcsolatos személyes élményeit, tapasztalatait, gondolatait. Ezt követően kérdőívek, ill. egyéb pszichológiai mérőeszközök kitöltésére kérjük. Az adatfelvétel kutatási célból készül, így írásos vagy szóbeli összegzést saját válaszairól nem tudunk nyújtani, az adatfelvétel végén azonban szabadon felteheti kérdéseit, amennyiben igényt tart rá.

Helyszín: Jelenleg Budapesten a III. és a XI. kerületben van lehetőség.

Időpont: Igyekszünk igényeihez rugalmasan alkalmazkodni.

 

Kik jelentkezhetnek:

> férfiak és nők egyaránt

> 18 év felett bárki (fiatalok, idősek is)

> fontos, hogy ne legyen pszichológus, ill. pszichológus hallgató!

> ne ismerje a kötődéselméletet! (ugyanis ez valószínűleg befolyásolná a válaszait)

 

A jelentkezés email-en keresztül történik. Amennyiben valaki ajánlotta a részvételt Önnek, ajánlóját megjelölheti az email-ben jelentkezéskor.

A jelentkezők és ajánlók között a kutatás adatgyűjtési szakaszának lezárása után 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki (a nyertes által kívánt üzletbe). Minél többször szerepel egy személy ajánlóként, annál többször kerül be a neve a sorsoláshoz összeállított névtárba.

 

Várjuk jelentkezését!

A Kutatócsoport

 

Fotó: Balla Csönge 

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr36455075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása