Humánia Pszichológia Blog

Kapcsolat

2015. október 30. - humánia

Amennyiben pszichológiával, pszichológiai ellátással kapcsolatos kérdései merülnek fel és szeretné egy szakember véleményét, segítségét kérni, keressen minket bátran a következő e-mail címen:

humaniablog.hu@gmail.com

Amint tudunk, válaszolunk!

Pszichológia mint perspektíva - ahogy mottonk is utal rá, a Humánia Pszichológia Blog az élet pszichológiai vonatkozásait, lelki oldalát mutatja be, és igyekszik az ehhez szükséges gondolkodásmódot és ismereteket minél szélesebb körben terjeszteni. A blogon a pszichológia legkülönfélébb területeiről és határterületeiről szóló írások jelennek meg. Célunk, hogy közérthető módon beszéljünk a pszichológia tudományáról és gyakorlati oldaláról egyaránt olvasóinknak. Szerzőink mindannyian gyakorló pszichológusok, akik mindennapos tapasztalataik alapján, kedvelt témáikról írnak blogunkra. Szívesen készítünk interjúkat a pszichológia jeles képviselőivel, de programajánlóknak, és szakmai publikációnak is teret szoktunk nyújtani. Szakértőként gyakran teszünk eleget más médiumok felkérésének is, amennyiben kiváncsiak mondandónkra.

Blogunk 2014-ben első helyezést ért el a GoldenBlog versenyen pszichológia kategóriában. A zsűri elsősorban a szakmaiságot és a különleges tematikát díjazta.

Kontakt:

e-mail.: humaniablog.hu@gmail.com

Tel.: +36704263001

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr528036068
süti beállítások módosítása