Szerzőink

2014. március 15. - humánia

juhasz_daniel_pszichologus3_1.jpgJuhász Dániel, pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt vagyok. Egyetemi tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen folytattam, interperszonális- és interkulturális szakon szereztem pszichológus diplomát. Később leginkább a gyermekpszichológia, valamint a pár- és családterápia felé orientálódtam. A nevelési tanácsadás és a gyermekvédelem területén is dolgozom, Budapesten, a Nyugati pályaudvar közelében található Belvárosi Pszichológia Központban gyermekekkel, serdülőkkel, felnőttekkel foglalkozom. Páros vezetésű pár- és családkonzultációt is vállalok. A Humánia blog és az Üzlet & Pszichológia magazin állandó szerzője vagyok.

Web: www.juhaszdaniel-pszichologus.hu
E-mail: juhaszd.pszichologus@gmail.com
Tel.: +36704263001 


kovacstamas1.jpgKovács Tamás
vagyok, gyermekterápiás képzettségű pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt. Pszichológus alapvégzettségemet a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szereztem fejlődés- és gyermekpszichológus szakirányon. Jelenleg magánrendelés keretei között dolgozom Budapest belvárosában, gyermekekkel és felnőttekkel egyaránt, továbbá az egyik budai Pedagógiai Szakszolgálatban, a nevelési tanácsadás keretében támogatom a hozzám forduló családokat.  Korábban az addiktológia területén dolgoztam pszichológusként, így gyakorlatot szereztem nehéz sorsú serdülők és családjaik életvezetésének segítésében.

Web: www.pszichologus-kovacstamas.hu
E-mail: kovacst.pszichologus@gmail.com
Tel.: +36202680052


kirisits_balint_pszichologus_humania_pszichologia_blog.jpgKirisits Bálint, pszichológus vagyok. Tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen pszichológia szakán folytattam, felnőtt klinikai vonalon. Az egyetem után ezt a tudást egészítettem, illetve egészítem ki folyamatosan a gyermekklinikai szakpszichológus képzés keretein belül. Jelenleg a Főváros Pedagógiai Szakszolgálat főállású pszichológusa vagyok, ahol gyerekekkel, serdülőkkel, és szülőkkel rendszeres terápiás munkát, illetve szakértői tevékenységet folytatok.

 

E-mail: balint.kirisits@gmail.com 

jozsa_balazs_pszichologus_csaladterapeuta.jpgJózsa Balázs vagyok, pszichológus, pár- és családterapeuta. Debrecenben születtem, itt szereztem meg pszichológusi, és pszichológia tanári diplomámat. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen folytatom tanulmányaimat  klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus szakon. Dolgoztam gyermekonkológián, felnőtt rehabilitációs osztályon, és középiskolában is. Tanítottam orvostanhallgatókat, leendő pedagógusokat és családtudományi mesterképzésben résztvevőket. Kutatóként korábban a számítógépek pszichés hatásait tanulmányoztam. Később a Bátor Táborban átélt élmények, és a családokkal való munka során szerzett tapasztalataim hatására a gyakorlati praktizálás mellett döntöttem. Jelenleg egy Pedagógiai Szakszolgálatnál dolgozom gyermekekkel, szüleikkel, családjaikkal. Magánrendelésemet a Belvárosi Pszichológia Központban működtetem, de család- és párterápiákat a Családi Szolgálatok Ligája Alapítványban is vállalok. A családterápiát leginkább azért szeretem, mert nem egy emberre, hanem az emberek közötti együttműködésre helyezi a hangsúlyt. Autogén trénerként olykor relaxációval is dolgozom. Ezek mellett egyéni konzultációs munkám során leginkább pszichodinamikus szemléletben gondolkodom.

Web: http://spa759.wixsite.com/jozsabalazs
E-mail: jozsabalazs@yahoo.co.uk
Tel.: +36304412327

nyul_boglarka_2.jpgNyúl Boglárka, pszichológus vagyok. Egyetemi tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem pszichológia szakán végeztem klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. Jelenleg az ELTE Pszichológiai Doktori Iskolájában vagyok PhD hallgató, témám a nemi erőszak és a nemi egyenlőtlenségek. Emellett a PPKE-n óraadó oktatóként és a LifeGarden társadalmi felelősségvállalás projektjeiben pszichológusként dolgozom. Magánrendelésemben elsősorban felnőttekkel foglalkozom, gondolkodásmódomat áthatja a humanisztikus és egzisztencialista pszichológia látásmódja.

Web: https://nyboglarka.wordpress.com/
E-mail: nyul.boglarka@gmail.com
Tel.: +36304512349

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoblog.blog.hu/api/trackback/id/tr295861653